Foto af mand med John Deere plænetraktor

Spil og vind

Vær mere vidende og vind

Fantastiske præmier af plænetraktorudstyr

Se vores fire miniartikler herunder og du er klar til quizzen! Vær en af de tre vindere: 1. pladsen vinder en vinterinspektion (årlig vedligeholdelse og skift af knive, vedligeholdelsessæt, og en grundig inspektion af maskinen, alt udført af en autoriseret John Deere forhandler), 2. pladsen vinder et vedligeholdelsessæt + knivsæt, og 3. pladsen modtager et knivsæt!

  • Spil for at være en af de tre vindere af præmier enhver plænetraktorejer vil elske.
  • Besvar og send dine svar.
  • Deltag fra 29. august til 9. oktober 2022.

Hvilken klippekniv?

Vi anbefaler originale John Deere knive da de er specielt designet til dit klippeskjolds luftflow for optimal græsslåning og ydelse. De reducerer vibration, beskytter spindel mod overdreven slitage, og indeholder højere niveauer af carbon for længere levetid.

Hvilken klippekniv?

Hvorfor bruge vægte?

Afhængig af dine arbejdsbetingelser og hvad du laver, kan korrekt ballast på din plænetraktor tilføje en betydelig ydelse og sikkerhed ved arbejdet med din maskine. Eksempelvis afbalancerer bagvægte effektivt et frontmonteret redskab som en sneskovl.

Hvorfor bruge vægte?

Grundliggende vedligeholdelse

Regelmæssig vedligeholdelse hjælper dig til den problemfri ydelse du søger og kan forlænge din maskines levetid. Start med det grundlæggende. Enhver plæneklipper bør få et reglmæssigt vedligeholdelstjek som inkluderer, skift af olie og oliefilter, skift af luft- og brændstoffilter og kontrol af tændrør.

Grundliggende vedligeholdelse

Nem vedligeholdelse af klipper

John Deere Home Maintenance Kits gør det nemt for dig selv at pleje din maskine selv. De inkluderer næsten alt hvad du har brug for i en enkelt kasse, inklusive olie, oliefilter, luftfilter, brændstoffilter, luft forfilter, og tændrør. På denne måde kan du selv lave din årlige vedligeholdelse på din klipper.

Nem vedligeholdelse af klipper

Start quizzen

Hvordan kan jeg deltage?

• Quizzen starter den 29.08.2022 og slutter den 09.10.2022• Efter tilmelding sender vi et link pr. mail og beder dig bekræfte din mailadresse• Vinderne for hvert land vælges tilfældigt blandt alle korrekte besvarelser• Vindernes navne vil blive vist på dette website når quizzen er afsluttet• Vinderne vil blive underrettet af deres lokaleJohn Deere forhandler

Vilkår og betingelser
  • Spil for at være en af de tre vindere af præmier enhver plænetraktorejer vil elske.
  • Besvar og send dine svar.
  • Deltag fra 29. august til 9. oktober 2022.

Klar til quiz? Besvar blot de tre spørgsmål:

John Deere klippeknive indeholder høje niveauer af carbon. Det betyder:

Find svaret

Ballast på din klipper er god fordi:

Find svaret

Hvilke dele er ikke inkluderet i Home Maintenance Kit?

Find svaret